Teambuilding stor pakke. Når der virkelig skal rykkes.

teambuilding evalueting

Teambuilding stor pakke

Antal deltagere:

Fra 5 – 250 

Tid: 8 Timer

Sted: Hele Danmark

Pris fra: 

Grundpris; 14.495.-

Ink tillæg på 475.- pr. person. ex moms. (Transport er ikke inkluderet)

Teambuilding stor pakke er for jer der virkelig ønsker at flytte jer.

Hvis der virkelig skal implementeres nye vaner og måder at tænke på, bør i overveje teambuilding stor pakke.

I får relevant teori, bliver vejledt igennem en dialog om teorien og får derved mulighed for at komme med tanker og ideer om hvordan denne kan benyttes i jeres hverdag. Efterfølgende ville i komme igennem forskellige teambuilding øvelser, hvor i får mulighed for at teste de ideer i kom frem til. Efter hver øvelse ville i blive evalueret og komme med nye ideer om hvordan i kan levere et endnu bedre resultat i næste øvelse.

Teambuilding lille pakke består af 1 timer oplæg, efterfuldt af case opgaver, 4-6 teambuilding øvelser, med en mundtlig evaluering efter hver øvelse og en 30 minutters afslutning/opsummering af de mål i satte jer for at arbejde med igennem dagen.

Øvelserne bliver i forvejen udvalgt efter en dialog om jeres ønsker og behov, således at hver enkelt øvelse passer specifikt til de rammer i har for afholdelse, samt de mere specifikke ting i ønsker at arbejde med.

Temaer for øvelserne kunne eksempelvis være; Kommunikation, Samarbejde, Konflikthåndtering eller ganske enkelt hvis I bare ønsker en sjov dag med oplevelser og fællesskab.

Hvis tiden til jeres rådighed er mindre, findes pakkerne også i størrelserne mellem og stor.

Praktisk Info:

Teambuilding stor pakke afholdes året rundt. Dette kan både foregå udendørs eller indendørs, alt efter hvad der passer jer bedst. Ved mange deltagere ville vi typist dele jer op i mindre hold og rotere imellem de forskellige øvelser. Denne pakke kan også kombineres med mange af vores andre spændende tilbud, og vi hjælper også gerne til, med at planlægge resten af aftenen for jer.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om de mange spændende muligheder.

Kontakt os
 

 

Modtag et uforpligtende tilbud