Teambuilding mellem pakke Når det skal handle om udvikling.

teambuilding lille pakke
Antal deltagere:

Fra 5 – 250 

Tid: 4 Timer

Sted: Hele Danmark

Pris fra: 

Grundpris; 7.995.- 

Ink tillæg på 395.- pr. person. ex moms. (Transport er ikke inkluderet)

Teambuilding mellem pakke er perfekt til jer som ønsker at lære nye ting og flytte jeres grænser for et effektivt samarbejde. 

Med en halv dags blandet sjov og alvor, får i både brugbar teori, samt træning i denne, for at kunne arbejde endnu mere effektivt sammen i hverdagen.  Teamet bliver udfordret på nogle nye måder, og man finder nye styrker i gruppen.

Teambuilding mellem pakke er perfekt til jer der ønsker at få nye ideer og indput til jeres daglige arbejde. 


Teambuilding mellem pakke består af 30 minutters oplæg, samt 3-5 teambuilding øvelser, med en mundtlig evaluering efter hver øvelse samt 15 minutters afslutning og evaluering, hvori de nye ideer og muligheder kan deles i fællesskab, så alle får gavn af dem.

Øvelserne bliver i forvejen udvalgt efter en dialog om jeres ønsker og behov, således at hver enkelt øvelse passer specifikt til de rammer i har for afholdelse, samt de mere specifikke ting i ønsker at arbejde med.

Temaer for øvelserne kunne eksempelvis være; Kommunikation, Samarbejde, Konflikthåndtering eller ganske enkelt hvis I bare ønsker en sjov dag med oplevelser og fællesskab.

hvis i har behov for at arbejde mere i dybden med noget i ønsker at forbedre i gruppen, findes pakkerne også i størrelse lille og stor.

Praktisk Info:

Teambuilding mellem pakke afholdes året rundt. Dette kan både foregå udendørs eller indendørs, alt efter hvad der passer jer bedst. Ved mange deltagere ville vi typist dele jer op i mindre hold og rotere imellem de forskellige øvelser. Denne pakke kan også kombineres med mange af vores andre spændende tilbud, og vi hjælper også gerne til, med at planlægge resten af aftenen for jer.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om de mange spændende muligheder.

Kontakt os
 

 

Modtag et uforpligtende tilbud