Slip frygten Lad ikke frygten stoppe dine drømme.

Slip frygten
Antal deltagere: Fra 8 – 250 

90 Minutter

Hele Danmark

Pris fra: 9.895.- ex moms.  

(Transport er ikke inkluderet)

”At vove er at miste fodfæstet for en stund, – Ikke at vove, er at miste sig selv.”

Søren Kirkegaard.

Frygt/angst er den ultimativt stærkeste af vores grundfølelser. 

Den overskygger samtlige andre grundfølelser, og holder os ofte tilbage fra at realisere vores mål og drømme i livet. Når du bliver angst, overtager dit sympatiske nervesystem styrringen, i for at optimere din chance for at overleve.  Din krop reagere instinktivt ved at forberede dig på enten Kæmp, frys, flygt. Du vil opleve, at hjertet slår hurtigere, man føler ikke sult, tørst eller træthed, og alt ens opmærksomhed bliver fokuseret på truslen.

Din krop fintuner ganske enkelt sig selv på at yde sit ypperste for at sikre sin overlevelse i hvad den føler er en truende situation.

Problemet er bare, at med vores samfund i dag, er de trusler vi står over for, sjældent den samme type af trussel som vi stod over for, da vores kroppe udviklede dette system. Men reaktionerne er de samme. 

I foredraget kommer vi ind på hvilken processer der sker i kroppen, hvorfor at de sker, og hvad man kan gøre for at arbejde med sit parasympatiske nervesystem, for at finde ro og mentalt overskud i de situationer som kroppen ser som en trussel.

Der ville blive givet simple men kraftfulde redskaber som man kan tage med sig hjem og bruge i det daglige, for at forbedre sin præstation når en situation opstår hvor man føler frygt eller angst. 

Foredraget er til jer der ønsker at arbejde med angst og lære teknikkerne til at arbejde med denne. Det kan være i forhold til eksamens situationer, jobsamtaler, eller tilsvarende situationer der kan fremkalde reaktioner, hvor kroppen typisk reagere på samme måde som hvis den følte sig direkte truet. 

Efter foredraget ville i være bedre i stand til at genkende signalerne i kroppen der fortæller at den begynder at forberede sig på overlevelse. I ville have lært teknikkerne til at forstå hvad der sker, og vigtigst af alt, hvordan i kan komme tilbage til en tilstand hvor at i kan holde hoved koldt og yde en toppræstation til den givende situation uden at miste overblikket.

Foredraget ville være en blanding af teori og praktiske øvelser, designet til netop jeres udfordring som i ønsker at arbejde med. 

Modtag et uforpligtende tilbud