GPS Løb Styk fællesskabet på en sjov og aktiv måde.

GPS-loeb-Koordinates
Antal deltagere: Fra 8 – 250 

2-3 Timer

hele Danmark

 Pris fra:

  • Normalt GPS Løb: 395.- pp. ex moms. (Transport er ikke inkluderet)
  • Koncept udvikling: 595.- pp. ex moms. (Transport er ikke inkluderet)

GPS løb handler kort og godt om at samarbejde som hold for at finde og løse flest mulige opgaver på tid.

Hvert hold bliver udstyret med en GPS og koordinater til posterne. Efter en grundig gennemgang af GPS’erne skal holdende nu finde og løse flest mulige opgaver som er placeret rundt omkring jer. 

Det er nu op til grupperne at planlægge ruten, så ressourcerne bliver brugt optimalt i forhold til tid og antal point de forskellige poster giver.

Det er derfor ikke nødvendigvis det hurtigste hold der vinder, men det hold der forstår at planlægge og bruge deres ressourcer på den bedst mulige måde.

Posterne er designet således at hele gruppens ressourcer kommer i spil for at samle flest point til holdet. Opgaver der kræver samarbejde, kreativitet og viden om forskellige ting.

GPS løb giver jer de perfekte muligheder for at finde ressourcer i gruppen, at bruge dem i fællesskab, og alt dette på en sjov og underholdende måde.

 


 

Der kan også afholdes koncept løb, hvor der enten tages udgangspunkt i forskellige udfordringer, problemstillinger eller case opgaver som holdet skal løse. Dette kan især være godt for virksomheder der ønsker en ny måde at takle udfordringer eller skabe ideer uden at side ved det sædvanlige mødebord.

Modtag et uforpligtende tilbud